Interpretation #9590
Published October 23, 2026
Original Request
- Code Version
- 2023
- Code
- BUILDING
- Code Description
- Chapter
- 32
- Section
- 3202.3.2
- Topic
- Encroachment of balconies
Question
Does section 3202.3.2 set the maximum encroachment of 4 feet even if the balcony is above 15 feet?
Answer Published 10/13/2026 at 1:46 PM
Yes
Commentary
None.