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Section R311.3.1

Question:

Is it the intent of R311.3.1 Exception That the door cannot swing over the landing or floor if the landing or floor
is more than 1 1/2 inches below the threshold for the required egress door when other exterior doors allow 7 3/4
inches below threshold?

Answer

Yes, if this an egress door. If the door in question is not
an egress door, R311.3.2 would apply.

Commentary:

None.

Notice:
The Building Officials Association of Florida, in cooperation with the Florida Building Commission, the Florida
Department of Business & Professional Regulation, ICC, and industry and professional experts offer this
interpretation of the Florida Building Code in the interest of consistency in their application statewide. This
interpretation is informal, non-binding and subject to acceptance and approval by the local building official.


