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Section 600

Question:

Is it the intent of Table 600 that at 10 feet (building type V) from the property line 10% of wall area is allowed to
be open and at 20 feet 20% is allowed to be open. Is it possible to pro-rate table 600 so at 15 feet 15% of opening
area is allowable.

Notice:
The Building Officials Association of Florida, in cooperation with the Florida Building Commission, the Florida
Department of Business & Professional Regulation, ICC, and industry and professional experts offer this
interpretation of the Florida Building Code in the interest of consistency in their application statewide. This
interpretation is informal, non-binding and subject to acceptance and approval by the local building official.


