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Question:

Isit the intent of Section 2319.17.2.1 (3)to require that primary plans, submitted to the Building Department for
permit,include design criteria prepared by the truss system designer? (manufacturer)?

Notice:

The Building Officials Association of Florida, in cooperation with the Florida Building Commission, the Florida
Department of Business & Professional Regulation, ICC, and industry and professional experts offer this
interpretation of the Florida Building Code in the interest of consistency in their application statewide. This
interpretation isinformal, non-binding and subject to acceptance and approval by the local building official.



